tiistai 10. joulukuuta 2013

Kaiken laista tohinaa

Joulukuun alkupuoli on taittunut vauhdilla. Kaiken laista touhua mahtunut jo muutamaan päivään.
Ehkä eniten huolta ja voimia on nyt vienyt tuo meidän koira-pojan leikkausoperaatio.
Luca-koiramme on siis reilu vuoden ikäinen ja huomasimme, että toinen kiveksistä ei ollut laskeutunut ollenkaan. Rokotusreissulla lääkäri tutki asian ja totesi, että kives on jäänyt vatsaonteloon, joten operaatio on hieman isompi kuin normaali piilokiveksen leikkaus.
Viime viikon torstaina oli leikkaus, suhteellisen normaalisti on kaikki mennyt, Luca syö ja käy asioillaan ulkona, nukkuu normaalisti ja hieman jo koittaa leikkiäkin.
Ainoa murhe on tuo haava ja sen ympärystö, kun näyttää jokseenkin hurjalta, mutta koiralla ei kuitenkaan tunnu olevan mitään ylimääräisiä kipuja eikä aristuksia, joten olemme nyt vaan sitten seurailleet tilannetta. Kaksi viikkoa täytyy pitää tuota kauluria, ettei pääse nuolemaan haavaa ja viikon verran syötetään antibioottia. Mutta kyllä mä aattelin käydä näyttämässä sitä lääkärillä, mikäli ei selvästi lähde paranemaan tuo ulkonäkö torstaihin mennessä.


Meidän pikku-Luca <3

Pikku-neitimme oli viime viikon flunssassa. Tällä kertaa ei tarvinnut käydä sairaalassa hengittelemässä adrenaliinia. Tukkoinen pikkuinen oli, mutta selvittiin yskällä ja nuhalla, ventolinea hengiteltiin aamuin illoin.
Nyt on taas itsellä sellainen puoli kuntoinen olo, mutta josko tämä tästä.

Isäntä ja toiseksi vanhin poikamme aloittivat viikonloppuna teini-neidin huoneen remontin. JEE!
Vanha lattia ja katto sai heti kyytiä, eli on jo kuskattu kaatopaikalle. Nyt täytyisi saada aikaiseksi tyhjentää koko huoneen mittainen vaatekomero, koska se puretaan kokonaan pois. Tämä olotila nyt vaan ei houkuta riehumaan, mutta jos vaikka loppuviikosta sitten.

Torstaina osa porukkaa, eli isäntä, molemmat pojat sekä teini-neiti ystävänsä kanssa lähtevät Tallinnan risteilylle Silja Europalla. Miksikö? Koska Cheek esiintyy siellä ja meidän teini-neitokaisemme oli pakko päästä häntä katsomaan. No isäntä keksi, että pitää samalla firman pikku-joulut, joten vie sitten työntekijänsä samalla risteilylle. Me jäämme pikku-neidin kanssa kotiin Luca-haukkua hoitamaan. Hieman minua nyt jännittää, että kuinka osaan pysyä rauhallisena, kun nuo sääennusteet nyt uhkaavat Eino-myrskyn kaltaisella myrskyllä juurikin to-pe välille. Merialueille vallan kovaa myrskyä ja mitä se sitten täällä maallakin taas tekee. Meillä kun edelleen seisoo pihassa tuo jätti-mänty... Toivotaan, että myrsky menee ohi koko Suomesta!

Ihanaa, kun tuli lunta ja pakkanenkin on pysynyt jo muutaman päivän.
Muutaman jolulahjankin olen jo hankkinut. Vielä ei kuitenkaan ole joulu-fiilis iskenyt päälle.
Jospa se sieltä hiipii, viimeistään sitten, kun käyn paketoimaan niitä hankkimiani lahjoja.

Mukavaa tiistaita!

Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti