torstai 9. tammikuuta 2014

Talven tuulia...

Lupailevat siis vihdosta viimein huomenna kylmenevää tänne meillekin. Pakkasta pitäisi olla heti reilut -10 ja ihan pysyäkin pakkasen puolella koko ensi viikon ainakin. Saapa nähdä.
No, minähän sain pari päivää sitten mukavia uutisia sähköpostissa.
Aloittavat rinteen lumettamisen tykeillä heti huomenna, kun alkaa pakastaa ja meinaavat, että saavat rinteen auki 17. tai 18. päivä, eli viikon päästä.
Näinköhän?
Sopii toki mulle, pääsee jälleen hieman tienaamaan ja muutenkin touhuumaan jotain muutakin välillä, kun vain näitä kotohommia. ;)

Meillä vesirokko-potilas alkaa olemaan jo paremmalla puolella. Näppylät ovat aika lailla jo kuivuneen, muutama pieni näppylä vielä sielä sun täällä.
Maanantaina olisi tarkoitus sitten viedä neiti eskariin, joululoman ja sairastelun jälkeen pitkä tauko, mutta eiköhän se siitä taas lähde rullaamaan.

Päivien ratoksi olemme pelailleet palapelejä, luettu kirjoja, tehty vähän konttorihommia ja neiti on järjestänyt tee-kutsuja ystävilleen Nalle Puhille sekä kahdelle vauvanukelleen, ihanaa katsottavaa, kaikki tavarat niin järjestyksessä ja kaverukset istuvat nätisti vierekkäin pikku nojatuolissa.
Niin hellyyttävää! <3


Tee-kutsuista tulikin mieleeni, että tämä mamma meni ja törsäsi jälleen uuteen muumi-mukiin.
Ei vaan päässyt ohi Citymarketissa, kun olivat niin siinä esillä....


... keräilykohteensa kullakin. :)

Mukavaa torstain jatkoa kaikille!

Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti