torstai 29. elokuuta 2013

Aika rientää...

Niin se vaan kuluu nopsaa tahtia tuo aika, nyt jo elokuun loppua eletään, sunnuntaina siirrytään syyskuuhun...
Meidän pikku-enkelimme on jo melkoisen hyvin sopeutunut eskariin sekä koulun tiloihin,
REIPAS TYTTÖ <3
Mutta nyt sitten ollaan oltu tiistaista asti kotona, kun iski kurkkukipu pikkuiselle :(,
meillä kun on ollut riesana tuo kurkunpääntulehdus ihan vauvasta asti, niin ollaan kyllä sitten erityisen
varovaisia näitten kurkkukipujen suhteen. Nyt ei olla jouduttu lähtemään aamuyöstä sairaalan ensiapuun hengittelemään adrenaliinia, joka siis on ainoa apu kurkunpääntulehdukseen, ja aamuyöstä siksi, että yleensä tämä virus on iskenyt aamuyöstä. Tänään aamulla oli hieman ahtaampi tuo pikkuisen hengitys, mutta yskäisyllä aukesi ja ventoline-piippu ja vesihöyry saivat liman kunnolla liikkeelle, niin taas kulkee hengitys hyvin.
Toivottavasti menee näillä oireilla ohi...

Jännitettävää riittää muutoinkin...
Tuo toimi, mitä olen tällähetkellä hoitamassa määräaikaisena, tuli hakuun, koska siitä jää toinen vakituinen lippukassanhoitaja eläkkeelle.
No tottahan toki minä laitoin hakemuksen sisään, koska olen enemmän kuin viihtynyt siellä ja kovastikkin tykkäisin siinä työssä olla vaikka sitten sinne eläkeikään asti :).
Vielä täytyy varmaan ainakin pari viikkoa jännittää kuinka käy, hakuaika toimeen päättyy huomenna ja työ alkaa 1. marraskuuta, joten peukkuja peukkuja...

Tänään mulla on vapaapäivä ja jos vaan tuo pienokaiseni tila ei pahene, niin varmaan käydään hieman shoppailemassa sellaisessa Ihanassa pienehkössä puodissa, missä on kaikkea Ihanaa sisustustavaraa <3
Ehkä sitten seuraavaan kertaan laitan löydöksistäni kuvia... :)

Nyt toivottelen kaikille mukavaa torstaita ja aurinkoista elokuun loppua!


Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti