lauantai 3. elokuuta 2013

Fiiliksiä...

I H A N A A !

Flunssa tuntuu menneen ohi ja tänään kävin piiiiiitkästä aikaa salilla ja aivan mahtavan olotilan se teki jälleen.

Loman jälkeinen ensimmäinen työviikko meni ihan mukavasti. Rauhallistahan vielä on, mutta hallille päästyäni torstaina oli jonkin verran enempi tekemistä, kuin tuuraustyömaalla.
Ja tietty parasta oli se, että esimieheni, ystäväni lapsuudesta asti, palasi lomilta torstaina, joten kaksi viimeistä päivää ollaan hänen kanssaan tehty töitä ja kulutettu aikaa työmaalla. :)

Murhettakin tähän viikkoon on riittänyt, kun tuo meidän nuorimmainen, down-prinsessamme, alkoi ripuloida maanantaina ja sitä on sitten jatkunut ihan tähän päivään asti.
Neiti on kyllä syönyt melkein normaalisti koko viikon eikä ole kertaakaan oksentanut, mutta vatsa on mennyt vuoristorataa koko viikon.
Eilen, kun tulin töistä, alkoi pikkuinen valittamaan ensimmäisen kerran vatsaansa, näytti masua ja sanoi että sattuu masuun. Kiemurteli hetken tuossa sohvalla ja sitten ykskaks alkoi silmät pyörimään päässä, jolloin minä sitten riipaisin äkkiä pikkuiseni syliin ja ryntäsin keittiöön ukko-kultani luo hädissäni ja itkunsekaisesti ilmoitin, että nyt lähdetään päivystykseen ja hätäisesti.
Siellä sitten lääkäri tutki ja kuunteli, ei mitään epäilyttävää kuulunut/tuntunut, verikokeet näyttivät, että tulehdusarvo ja veren sokeri olivat ihan normaalit, joten todennäköisesti virusperäistä vatsaflunssaa.
Särkylääkettä neuvoivat antamaan kotona ja kun näin teimme niin johan se hetken päästä masukipu helpotti.
Tänään ei ole enää sattunut yhtään pieneen masuun, joten toiveissa on että tauti oltaisi selätetty.

Viime viikon lopulla meidän pikku-rinsessa sai leikkimökkiinsä uuden terassin, kun isi sen hänelle rakensi.
Ja neiti tietty oli itse apumiehenä. :)


Tässä kannetaan lautaa...


... tässä lähtötilanne......isi ja tytär työn touhussa <3 ...... ja tässä lopputulos.

Kyllä nyt neidin kelpaa touhuta omalla mökillään.

Tälläinen yökyöpeli mää olen, vaikka aamulla olen aikaisin herännyt ja päivällä hieman väsy ollut, niin nyt ei meinaa taas ollenkaan nukuttaa, kun on viikonloppu ja vieläpä vapaa sellainen.
Kohta kun halli taas aukeaa, niin sitten tämä mamma onkin taas joka toinen viikonloppu töissä, joten nyt vielä otetaan ilo irti ja nautitaan.
Huomenna nautitaan vissiin auringosta, mikäli sääennusteet pitävät paikkansa. :)

Jospa nyt yrittäisi siirtyä tuonne ukko-kullan ja pikku-rinsessan viereen ja toivoa, että Nukku-Matti pian tulisi käymään.

Joten öitä ja kauniita unia kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti