tiistai 27. tammikuuta 2015

Hui tätä hässäkkää

Kyllä nyt on kiirusta. Ja puhelin soi jatkuvasti.
Ihan on tämä pää pyörällä.
Ylihuomenna on ensimmäinen tapaaminen ostojen merkeissä. Jännittää.
Ensi viikolla heti seuraavat tapaamiset ja sitten kohta mennäänkin Lappeenrannan kauniisiin maisemiin pariksi päiväksi tekemään syksy-talviostoja.
Nyt ootan kovasti liiketilan vuokrasopimuksen allekirjoitustilaisuutta. Sen jälkeen pääsen lunastamaan avaimet liiketilaan ja sitten voidaankin aloittaa täysi tohina, jotta saadaan tilat kuntoon avajaispäiväksi, jota tosin en ole vielä lyönyt lukkoon. Huhtikuun alkuun kuitenkin.


Hässäkkää aiheuttaa myös tämä jälleen kerran kesken oleva ja pitkittyvä remontti.
Meillä ei meinaan ole sitten yhtään mitään tapahtunut sen jälkeen, kun saatiin se väliseinä kaadettua.
Ukko-kullan firman maalaria odottelen hommiin, mutta aina tuntuu olevan kiireisempää työtä muualla, no ehkä se on hyvä merkki työtilanteesta, mutta minä haluaisin jo niin saada tämän valmiiksi...

Eilen sainkin sielunhoitoa, kun pääsin ystäväni kanssa lenkkeilyn ohessa höpöttämään kaikkea tästä tapahtuneesta ja tulevasta. Tekee kyllä todella hyvää saada jakaa ajatuksiaan toisen kanssa.
Tokihan meillä kotonakin nämä puhutaan, mutta ystävän kanssa asiat saavat aina kuitenkin hieman erilaisen muodon ja näyttävät jokseenkin erilaisilta, tiedätte kyllä, mitä tarkoitan. :)

Ja tuli muuten taas todettua, että onpa tämä mamma päästänyt kuntonsa erittäin huonoksi, joten nyt on otettava itseään niskasta ja passitettava lenkille ihan joka ikinen päivä.
Ei tällä kunnolla jaksa tehdä pitkää päivää työmaalla, saatikka pyörittää yritystä.


Joten ylös, ulos ja lenkille!

Reipasta loppuviikkoa kaikille!

:)

Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti