perjantai 6. helmikuuta 2015

Hyvä päivä

Tänään on ollut erittäin hyvä päivä.
Aamupäivällä selvis, että yritykseni on nyt rekisteröity.
Kassajärjestelmäohjelmistoon (onpa sanahirviö) saatiin uutta näkökantaa.
Ja yksi ihan ehdottoman hyvä ja ehkä yksi tärkein,
allekirjoitin tänään liiketilan vuokrasopimuksen.

:)

Ihan mahtavaa. Maanantaina saan avaimet, joten sitten voidaankin aloittaa täydellä tohinalla remontti ja kalusteiden asennus. Osan kalusteista pääse rakas puolisoni tekemään, eli tulee sitten ihan mun näköisiä kalusteita. Sitten täytyy suunnitella ikkunateippaukset ja valita tietty firma niitä tekemään. Valomainosasiakin on vielä osittain hoitamatta. Mutta kaikkein eniten mua kyllä jännittää tuo kassajärjestelmä ja sen ohjelmisto. Kauanko mahtaa mennä, että opin käyttämään ohjelmistoa kunnolla. Varastoseuranta on se yksi tärkein osa-alue ja sitä olisi hyvä päästä kyllä tekemään sitten ajoissa. Ohjelmiston tarjoajilla on kovasti eri suuntaisia toimitusaikoja, mutta yksi erittäin varteenotettava toimittaja lupaa 1-2 viikossa, joten silloin jäisi kyllä hyvin aikaa myös kirjailla tilauksia tiedostoihin. No, ensi viikolla olen viisaampi tässä asiassa, hope so.

:)

Niin, tilauksia on nyt sitten keretty jo tekemään kolmelta toimittajalta. Aika mukavasti olen saanut jo kevät-kesäsesonkia, mutta vielä täytyisi saada aikalailla lisää.
Syksy-talvisesonkiakin olen jo tilannut ja viikon päästä lähdemme sitten Saimaalle Kenkäviikoille tilaamaan oikein urakalla syksy-talvimallistoa.

Tässä hieman esimakua tulevista sesongeista.
:)Kevät-kesä
Syksy-talvi


Ihania kesäkenkiä arkeen ja juhlaan ja todella upeita saapikkaita syksyksi ja talveksi tulossa.
Tahtoo niin pian saada liikkeen kuntoon ja hyllyt täyteen kenkiä!
Huhtikuussa avataan!

Nyt mukavaa viikonloppua kaikille!

Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti