keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Ensimmäinen teksti

Ja niin tämä rouva innostui kirjoittamaan blogia... :)

Monesti on ollut mielessä, että voisin kenties pistää ajatuksiani paperille, mutta kun en kuitenkaan ole koskaan ollut mikään "päiväkirja"-ihminen niin sehän on sitten jäänyt tekemättä.

Noh, kun nyt olen päässyt aikuisen naisen ikään (elikkäs neljäkymmentä on ylitetty) ja kun minulle on on ns. suotu kunnia omistaa ei niin "tavallinen" perhe, niin halu kirjoittaa omista tuntemuksista ja tapahtumista ja asioista ja kaikesta on kasvanut niin suureksi, että päätin sitten kokeilla tätä.

Tekstini saattaa paikkapaikoin olla sekavaa ja se johtunee siitä, että ajatuksenikin ovat, vallankin tätä nykyä, aika usein melko sekavia. Ja se taas johtunee juurikin siitä, että meidän tavallinen perhe onkin muuttunut muutaman yllärin johdosta ei niin tavalliseksi perheeksi.

Ja kun muutenkin tuntuu, ainakin nykyään, asiat menevän ihan väärällä lailla, niin onpahan mielenkiintoista nähdä, että mitä tästä tulee. :)

Kertoilen pikkuhiljaa pienissä osissa hieman taustatietoa, mutta en kuitenkaan kovin seikkaperäisesti. Muuten tämän blogin tarkoitus on vain kertoa omasta elämästäni, ajatuksistani, tekemisistäni, tykkäämisistäni jne.

Eikä ollenkaan välttämättä joka päivä... Tai sitten montakertaa päivässä... Haaveíleva herkkä oinas...

Neljä ihanaa rakasta lasta omistan, yksi jo lentänyt pesästä, toinenkin jo aikuinen, kolmas saapi tänä kesänä naimaluvan eli rippijuhlaa tiedossa ja sitten on tämä neljäs, äidin pikku aurinko, joka syksyllä aloittaapi esikoulun <3.

Niin ja on minulla aviomieskin.

Katsotaan, miten tämä nyt sitten jatkuu... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti