maanantai 8. heinäkuuta 2013

Viikonloppu

... hujahti taas niin nopeasti ja taas on maanantai.

Perjantaina sain siivottua heti töistä päästyäni. Pari tuntia meni pelkän olohuoneen siivoamisessa, kun oli taas jos jonninmoista tavaraa ja purkkia ja astiaa jätetty lojumaan pöydälle ja sohvalle ja lattialle...
                   
                            Mutta siistiä tuli ja itselle ainakin hyvä mieli. :)

Lauantai päivä meni shoppailun merkeissä. Mamma ja kaikki neljä lasta suuntasivat Ideaparkiin, esikoiselle piti hakea uusi puku pikku-siskon tuleviin rippijuhliin ja liituraitaa sen piti olla ja sitten tietty täytyi kolmelle muullekin lapsukaiselle ostaa vähän jotakin, bikiniä, hihatonta paitaa, hellemekkoa, lippistä ja itse löysin vahingossa uuden kivan huivin.

Alkuillasta käytiin vielä esikoisen kanssa salilla reenaamassa ja sitten illaksi sainkin ystäväni pitkästäaikaa seurakseni ja niinhän me sitten saunottiin ja istuttiin ehtoota meidän terassilla höpöttäen kaikkea niin ihanaa kuin ikävääkin. Ystävälläni kun oli hieman murheitakin...

                                             Ilta oli kyllä ihana!

Sunnuntaina poikettiin meidän teini-neidin kanssa Ikeassa hakemassa uusi sohvapöytä olkkariin ja sitten vaan chillailtiin, nautittiin auringosta, uitiin ja illalla käytiin taas salilla kolmen vanhimman lapsen kanssa.
                 Niin ja aviomieheni sai terassitkin pestyä niin päästään tänään öljyämään ne.

Nyt käyn ikävää keskustelua puhelimen välityksellä teini-tyttäreni kanssa...
                          ... ja on paha mieli!
Pikku-siskoansa hoitaa kesätyönä ja kun meidän pieni down-tyttäremme välillä tekee vahinkoja housuun, vaikka onkin jo 6-vuotias, niin iso-sisko ei osaa ymmärtää vaan soittaa äidille töihin ja pärrää ja huutaa ikävästi niin, että tulee kaikille paha mieli.

Niin, siinäpä tuli sitten se toinen erikoisuus meidän perheessä, down-tyttäremme, meidän oma Enkelityttö <3.

                                 ... Voisinpa saada lottovoiton rahallisestikin...

Toivottavasti tämä viikko menee eteenpäin paremmin, kuin mitä se nyt on alkanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti