maanantai 22. heinäkuuta 2013

Yhtä juhlaa

No nyt on neidin rippijuhlat juhlittu.
                                  Järjestelyt menivät melkoisen kivuttomasti ottaen huomioon, että viimeisille päiville jäi oikeastaan kaikki muu paitsi se juhlateltan haku.

Leipomukset olin tilaillut niin, että voileipäkakut ja täytekakut teki veljeni vaimo, joka on ammattilainen kakkujen suhteen :) ja sitten vanhemman veljeni vaimo teki pullaa sekä perhosen muotoisia lusikkaleipiä :)

                                                Kätevää kerrakseen!

Äitini kanssa leivoskelimme sitten lauantaina pari kuivakakkua sekä kinkkumakaroonisalaatin ja puolisoni valmisti munavoin coctail-piirakoille.


                                                         Ja tyttäreni itse koristeli sokerit <3

Eteisemme sai kun saikin ja vihdosta viimein tapetin pintaan, tapettihan on ollut ostettuna jo pari vuotta ja kun sitten huomasimme, että se loppuu kesken (paikallisen rautakaupan myyjä laskenut todennäköisesti tapetin määrän väärin) niin sitähän ei sitten enää saakkaan, koska se on jo poistunut malli. No eipä tuo mitään, vanhin poikamme laittoi sitten valkolakatun panelin yhdelle seinälle ja siitähän tulikin erinomainen, eli ei haittaa, vaikka tapetti loppuikin kesken :)


Tässä kuvaa paneliseinästä...

... ja tässä tapetoiduista seinistä.

Konfirmaatio oli kaunis ja hauska, meidän nuori naisen alku oli erittäin kaunis vaaleanpunaisessa mekossaan, juhlat menivät erinomaisesti, vieraita kävi mukavasti ja tarjottavat riitti hyvin :)

                                                                    Oli ihana sunnuntai! <3

Nyt on sitten vielä tämä viikko lomaa ja sen saa viettääkkin sitten ihan rennosti.
                                                        Kävin tosin jo ostamassa valkoista panelivahaa, jos vaikka innostun                         vahaamaan nuo alakerran rapun puunväriset panelit valkoiseksi, katot ja lattiat. ;)

Loppuviikosta onkin sit tiedossa mukavaa ohjelmaa...

                                                    Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti