torstai 4. heinäkuuta 2013

Lääkäriä ja trimmausta

Meidän neitokaisella kun todettiin pari vuotta takaperin koululääkärin vastaanotolla jonkin asteista mutkaa selässä ja siitä syystä käyty pari kertaa fysioterapiassa, jossa on sitten todettu, että jalat ovat kyllä saman mittaiset, mutta oikean puoleinen lonkka on ylempänä, mikä sitten saa aikaan tämän viiden asteen mutkan selkärangassa. No nyt on vaihdosta viimein saatu röntgen kuvat otettua ja tänään menemme sitten kuulemaan lääkärin mielipidettä asiasta ja tietenkin toivon suuresti, että saamme lähetteen Taysiin lasten ortopedille...

Ja sitten on meidän koiruuden trimmaus... Poika saa kesäturkin, jottei niin kantasi kaikkea roskaa karvoissaan  sisätiloihin, kuumuuden vuoksi ei yorksiherterrierin karvaa ei tarvitse trimmailla.

Eilen aloitin salilla uudesta ohjelmastani kakkostreenin... On se niin ihanaa käydä purkamassa agressioitaan salilla... Ja kyllä se vaan niin hyvää tekee keholle ja mielelle.

Ja se uusi pihagrilli-kesäkeittiö-pergola ei ala nousemaan pihaan... Mä niin kohta tilaan pakettiautollisen rakennusmiehiä meidän pihaan hommiin... Pitäisköhän lähteä opiskelemaan rakennusalaa... Vois alkaa pian huusholli näyttämään valmiilta.

Aurinko onneksi paistaa tänään. Kiva olla töissä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti